Szállásajánlatunk a Bodeni-tónál

Érezd magad otthon az apartmanunkban!

Két fontos tapasztalatunkat ötvöztük a Bodeni-tó közelében található szálláshelyünk kialakításakor. Az egyik, hogy jól ismerjük a környéket, hiszen tíz éve itt élünk. A másik a saját utazásainkkal kapcsolatos, hiszen a munkánk során és a hobbinkból kifolyólag is járjuk Európát.

Figyelembe vettük azt, amit mi is szeretünk egy szálláshelyen, illetve amit nem szívesen nélkülözünk az utazás alatt sem. Különös figyelemmel tettük kényelmessé és barátságossá azt a lakást, amelyben négy vendég és gyermekeik szállhatnak meg.

 

Szállásajánlatunk a Bodeni-tónál

Megnézem a Tünde és Krisztián által kiadott apartman részleteit »

A Bodeni-tó és a Rajna, a Hegau dombjai és a svájci látnivalók által bezárt négyszög közepén, Gottmadingenben áll a Maison Hohentwiel.

Gottmadingen település kellemes atmoszférájú német kisváros, ahol biztosítva van az ellátás, hiszen akad kávézó, étterem, piac, számos szupermarket (Aldi, Rewe, Edeka, Lidl, Müller, DM), posta, gyógyszertár, orvos.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy a lakásunk 50 méterre fekszik egy kellemes sétaútvonaltól, 500 méterre a svájci határtól, 5 km-re a Rajnától és alig 10 km-re a Bodeni-tótól.

Szállásajánlatunk a Bodeni-tónál

Csöndes környezetben található, ahol a szomszédok örülnek az utazóknak, szívesen segítik őket információkkal. Az autók számára parkolási lehetőség van, garázsunkban elektromos autó is tölthető.
Konyhánkban kipróbálhatóak a helyi ételek, teraszunkon és kertünkben bárki ellazulhat.

Nem kell nélkülözni az internetet és a televíziót sem, de olvasnivalót is mindig hagyunk a vendégeinknek.

Szállásajánlatunk a Bodeni-tónál

Megnézem az apartman további fotóit »

A környék idegenvezetőjeként minden vendégem számára készítek útitervet, amellyel megismerheti a Bodeni-tavat, a Hegaut és a közeli svájci látnivalókat.

Szállásajánlatunk a Bodeni-tónál

Nézz be hozzánk és foglalj nálunk az Airbnb-n keresztül, ahol te is és mi is élvezhetjük egy biztonságos szállásfoglalási rendszer előnyeit!

Lefoglalom a Maison Hohentwielt az utazásomhoz a Bodeni-tóhoz »

Hangolódj rá az utazásra, és vedd kézbe a Bodeni-tó útikönyvet, amelyben Bagó Tünde bemutatja a környéket és hasznos információkkal lát el.

Szeretnék többet tudni a Bodeni-tó útikönyvről! »

Ha szeretnél minél többet látni és kevés az időd, kérd, hogy idegenvezető kísérjen végig a Bodeni-tó vidékén!

Tudj meg többet az idegenvezetési szolgáltatásról itt! »

Regényem megvásárolható itt

Új regényem már megvásárolható Megvásárolható itt

Bodeni-tó hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Most ajándékba kapsz 39+1 látnivaló tippet a Bodeni-tóhoz.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot. Feliratkozom a bagotunde.com oldal hírlevekre.

Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tótól Bodeni-tóig
Nyitott szemmel járom a lakóhelyem környékét. Tizennégy éves koromban láttam először három ember magas, virágból készült baglyot, amikor Mainau szigetén jártam Békés megyei diáktársaimmal. Húsz évvel később magam mutattam meg férjemnek ugyanazt a baglyot, amely még akkor is vidáman tekintgetett a Bodeni-tóra. Véletlen vagy sem, de úgy alakult, hogy tíz éve Közép-Európa harmadik legnagyobb tava mellett élek. Az első években pusztán saját szórakoztatásomra jártam a környéket. Másnak is látnia kell ezt a feltáruló színes világot – gondoltam egy napon Konstanz szívében. Ettől a perctől kezdve dokumentáltam és kutattam, a férjem pedig fotózott mellettem. Míg én esténként írtam, ő a fényképeket szerkesztette, majd egy őszi napon 2017-ben megjelent A Bodeni-tó – Több mint útikönyv, egy felejthetetlen élménykönyv azoknak, akik a tó felfedezésére vágynak, akár a valóságban, akár a kanapén ismerkednének a környék látnivalóival. A könyv a vidékről írt egyetlen magyar nyelvű útikönyvként meghódította az utazni vágyók szívét, és a könyvesboltokban is sikeresen megállta a helyét. Az oldalon frissítem a tóról és környékéről gyűjtött információkat.
Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tó

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Szállásajánlatunk

Szállásajánlatunk

Útitervkészítés

Útitervkészítés

Idegenvezetés

Idegenvezetés