Együttműködési ajánlatok

Ha Te is olyan terméket kínálsz, amely kapcsolódik az utazásokhoz, légy a partnerem!

Az ajánlatom:

Utazási irodáknak, utazásszervezőknek

Te utazásokat szervezel a Bodeni-tóhoz, én a Bodeni-tónál élek. Több területen is együttműködhetünk.
Elkészítettem a Bodeni-tóról az első és egyetlen magyarnyelvű útikönyvet. A könyv segítségével az utasaid már a megérkezésük előtt képet alkothatnak a vidékről, hazatérve pedig büszkén mutathatják meg a bejárt helyeket az ismerőseiknek.
Amennyiben szeretnéd a meghirdetett útjaidhoz kedvezményesen vagy ajándékként kínálni a Bodeni-tó útikönyvet, keress meg az egyedi ajánlatért!
Ezen a linken beleolvashatsz a könyv néhány fejezetébe: Bodeni-tó részlet

Az Élet sója blog oldalán hirdetési bannert ajánlok, amellyel utazásaidat népszerűsítheted. Keress meg az egyedi árajánlatért!

Idegenvezetést is vállalok a Bodeni-tó körül, amely segítségedre lehet az utazások előkészítésében és lebonyolításában.

Utazási magazinoknak, weboldalaknak

Európai utazásaink során népszerű és kevésbé ismert, eldugott helyekre is ellátogatunk. Látjuk a várost, végigjárjuk a múzeumokat, megfigyeljük az embereket, és megkóstoljuk a helyi ételeket. Információt gyűjtünk, és fotókat készítünk. Újságírói végzettségem és tapasztalatom segít abban, hogy célzott olvasóközönség számára készítsek cikkeket. Keress meg, ha egyedi, hiteles információkon alapuló, élménybeszámoló típusú cikkeket szeretnél megjelentetni az oldaladon! Amennyiben PR cikkeket rendelnél utazási témában, vagy marketing kampányához keresel utazási szakértőt, érdemes felvenned velem a kapcsolatot!

Bloggereknek

A blog kevésbé kötött formája az élményeink, ismereteink átadásának. Ugyanakkor felelősséget kell vállaljunk az információk hitelességéért, ezért szívesen működök együtt olyan bloggerekkel, akik hasonlóan gondolkodnak. Az Élet sója blogon rendszeresen jelentetek meg vendégírásokat és interjúkat azoktól a bloggerektől, akik hasonló területeken (utazás, kultúra, gasztronómia) munkálkodnak. Az együttműködés mindig kétoldalú, így az Élet sója blog is bemutatkozhat egy-egy újabb olvasóközönség előtt. Ha te is blogolsz a fenti témákban, keress meg, és támogassuk egymást vendégírásokkal!

Turisztikai Hivataloknak

A régiók, országok turisztikai bemutatását vonzóbbá teszi az utazóközönség számára, ha újságírók, bloggerek, profi utazók is beszámolnak egy-egy helyszínről. Öröm számomra, hogy a Német Turisztikai Hivatallal való együttműködés keretében bemutathattam már a magyar utazóközönségnek a német Spreewaldot és Kelet-Frízföldet, vagy a Lengyel Gorlicei Turisztikai Hivatal meghívására felfedezhettem Lengyelország dél-keleti vidékét, hogy csak néhány példát említsek az elmúlt évekből. Nyitott vagyok más régiók felfedezésére is. Ilyen utazások alkalmából fotókkal és cikkekkel dokumentálom a látottakat, amelyek részben az Élet sója oldalon jelennek meg, valamint átadom a megbízónak további felhasználásra. Utazási tapasztalataim segítenek abban, hogy minél vonzóbban, eladhatóbban, ugyanakkor hitelesen mutassak be egy-egy régiót.
Keress meg együttműködési ajánlatoddal!

Turisztikai szolgáltatóknak

Utazással kapcsolatos szolgáltatásokat (hotel, étterem, közlekedés, sport) kínálsz? Hirdetési felületet keresel? PR cikket készíttetnél? A legjobb helyen jársz! Nemcsak a Bodeni-tóról, hanem bármely úti céllal kapcsolatban szívesen jelentetünk meg hirdetéseket. Vásárolhatsz egyszeri vagy folyamatos hirdetési felületet az oldalunkon. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Lépj kapcsolatba velem!