Utazz a Bodeni-tóhoz az egyetlen magyar nyelvű útikönyvvel!

Útikönyv azoknak, akik ismeretlen tájak felfedezésére vágynak.
Élménykönyv azoknak, akik szívesen megismerik mások tapasztalatait.

A Bodeni-tó – Több mint útikönyv

Tünde gyermekként járt először Mainau szigetén, a Bodeni-tó híres virágoskertjében. Krisztián húsz évvel később munkát kapott Közép-Európa harmadik legnagyobb tava, a Bodeni-tó mellett. Tünde és Krisztián házastársak, és immár tíz éve élnek a tó mellett. Éveken keresztül gyűjtötték az élményeiket, a történeteket, a különféle információkat és fotókat, hogy aztán könyvbe rendezzék.

Részletes útikalauz érdeklődőknek, utazóknak, kanapéturistáknak és kalandoroknak.

Megrendelem a Bodeni-tó útikönyvet nyomtatott formában! »

„Rejtett szépségekkel tűzdelt, színes régió”, állítják a könyv szerzői.
„A könyv nélkül biztosan elmentünk volna a mesés kisvárosok mögött megbúvó varázslatos szigetek és a természeti látnivalók mellett”, ismerik el az utazók, akik a könyvvel érkeztek a tóhoz.

Nincs olyan magyar nyelvű kiadvány, amely ennyire átfogóan mutatja be a három ország határolta Bodeni-tó környékét Überlingentől Bregenzen, Konstanzon és Friedrichshafenen át Stein am Rheinig. Kitekint a környékre, a Hegau dombjaira, Ravensburg városára, a Rajna-vízesésre és a salemi kastélyra is. Ajánl egynapos kirándulásokat a Fekete-erdőbe, az Alpokba vagy a híres Hohenzollern-kastélyokba.
A Bodeni-tó útikönyv valamennyi korosztálynak és a legkülönfélébb érdeklődésű utazóknak kínál csemegét a történelem, a művészetek, a sport vagy a gasztronómia világából.

Kíváncsi vagyok a könyvre, belelapozok! »

„Hiánypótló, nagyon igényesen megírt, magyar nyelvű útikönyv a Bodeni-tóról. Mi megvettük, nagyon jól tudtuk használni a biciklitúránkon. Utána is többször beleolvastunk, hogy felelevenítsük élményeinket.”

– Valéria

„Visszamegyünk, amint tudunk, annyiszor, ahányszor csak tudunk, és Bagó Tünde könyvét biztosan magunkkal visszük.”

– János

„A Bodeni-tó útikönyvvel a kezünkben gyerekjáték volt a felfedezés, csak az idő szabott határokat. Mindenképpen visszatérünk!”

– Péter

„A tó élményét eddig csak olvasmányokból ismerem, de Tünde könyvét olvasva az volt az érzésem, hogy a tó körül utazom. Az élménybeszámolók sok szép helyre elrepítettek. Alig várom, hogy végre személyesen is megnézhessem a könyvben szereplő városokat és kirándulóhelyeket.”

– Adrienn

Ha túl nehéz az útipoggyászod, az elektronikus könyv formátumot is választhatod.

Megveszem most a Bodeni-tó útikönyvet e-book formában! »

A Bodeni-tó régiója szolgáltatások tucatjait kínálja az ideérkezők kényelme és tartalmas nyaralása érdekében. Minden feltétel biztosított a kerékpárosok, a túrázók, a vízi sportok kedvelői számára. A levegő szerelmesei is találnak lehetőséget, hogy felülnézetből csodálják a vidéket.

Időben tervezd meg a nyaralásodat a Bodeni-tó útikönyv segítségével!

Megrendelem a Bodeni-tó útikönyvet nyomtatott és e-book formában! »

Ha túl sok információ zúdult rád és kevés az időd, kérd szakértő segítségét az utazás megtervezéséhez! Személyre szabott útitervvel vágj neki a Bodeni-tónak!

Tudj meg többet az útitervkészítési szolgáltatásról itt! »

Ha szeretnél minél többet látni és kevés az időd, kérd, hogy idegenvezető kísérjen végig a Bodeni-tó vidékén!

Tudj meg többet az idegenvezetési szolgáltatásról itt! »

Regényem megvásárolható itt

Új regényem már megvásárolható Megvásárolható itt

Bodeni-tó hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Most ajándékba kapsz 39+1 látnivaló tippet a Bodeni-tóhoz.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot. Feliratkozom a bagotunde.com oldal hírlevekre.

Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tótól Bodeni-tóig
Nyitott szemmel járom a lakóhelyem környékét. Tizennégy éves koromban láttam először három ember magas, virágból készült baglyot, amikor Mainau szigetén jártam Békés megyei diáktársaimmal. Húsz évvel később magam mutattam meg férjemnek ugyanazt a baglyot, amely még akkor is vidáman tekintgetett a Bodeni-tóra. Véletlen vagy sem, de úgy alakult, hogy tíz éve Közép-Európa harmadik legnagyobb tava mellett élek. Az első években pusztán saját szórakoztatásomra jártam a környéket. Másnak is látnia kell ezt a feltáruló színes világot – gondoltam egy napon Konstanz szívében. Ettől a perctől kezdve dokumentáltam és kutattam, a férjem pedig fotózott mellettem. Míg én esténként írtam, ő a fényképeket szerkesztette, majd egy őszi napon 2017-ben megjelent A Bodeni-tó – Több mint útikönyv, egy felejthetetlen élménykönyv azoknak, akik a tó felfedezésére vágynak, akár a valóságban, akár a kanapén ismerkednének a környék látnivalóival. A könyv a vidékről írt egyetlen magyar nyelvű útikönyvként meghódította az utazni vágyók szívét, és a könyvesboltokban is sikeresen megállta a helyét. Az oldalon frissítem a tóról és környékéről gyűjtött információkat.
Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tó

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Szállásajánlatunk

Szállásajánlatunk

Útitervkészítés

Útitervkészítés

Idegenvezetés

Idegenvezetés