Idegenvezetés a Bodeni-tó mentén

Tedd felejthetetlenné az utazást a legjobb idegenvezetővel!

Szeretnéd elengedni magad, hogy önfeledten élvezhesd a nyaralás, az utazás minden pillanatát? Ugye, te is vágysz erre?
Csodás élményekben, vidám társaságban szerzett információkban és a személyes igényeidhez alakított időbeosztásban lesz részed, ha idegenvezetővel járod be a Bodeni-tó környékét.

Tünde tíz éve él a Bodeni-tó mellett. Lépésről lépésre fedezte fel a környéket, hogy aztán útikönyvbe rendezze élményeit a férje, Krisztián mesés fotóival.
Sok érdekes részletet ismer, ami nem fért bele háromszáz oldalba, ám neked szükséged lehet rájuk az utazás alatt.

Az eldugott kilátópontokat, az újonnan felfedezett éttermeket, a napszakok és a víz titkait ki más ismerné jobban, mint egy itt élő érzékeny és tájékozott szakember?

Kérd fel Tündét idegenvezetőnek, és az izgalmas történeteit hallgatva garantáltan egyedi utazásélményben lesz részed Közép-Európa harmadik legnagyobb tava mellett.

Megrendelem az idegenvezetési szolgáltatást! »

„Nem csak a látnivalók felfedezését élveztük Tündével, hanem a környékről mesélt sok-sok legendát, a javaslatára kipróbált ételkülönlegességeket és az egyedi időbeosztást, melyek segítségével különlegessé varázsolta a nyaralásunkat” – írta Teri a Facebook oldalán, a Bodeni-tó mellett élő idegenvezetőt ajánlva barátainak.

A helyi idegenvezetőt választom! »

„Konstanz városát jártuk be Tündével, aki az ismert látnivalókról is sok érdekességet mesélt. Megmutatta az eldugott utcákat, és a délutáni szabadprogramunkra kifejezetten izgalmas gasztronómiai helyszíneket javasolt.”

– Csilla és Laci

„A Bodeni-tó déli, svájci partvidékére kalauzolt bennünket Tünde. Tartottunk az ismeretlen országtól, s attól, hogy magunktól nem tudjuk megfelelően kihasználni az egy napot, amit arra a vidékre szántunk. Bagó Tünde először a Rajna befolyáshoz vitt bennünket, majd megnéztük a Napóleon kastélyt, végül Stein am Rhein színes házait. Tartalmas program volt, nem kellett semmit keresgélnünk, s az egyik célponttól a másikig tartó utazás alatt rengeteg új információt megtudtunk a látványosságokról. Ha visszamegyünk, szeretnénk a tó más részeit is felfedezni Tündével.”

– Varga család

Árak és ajánlatok:

Egynapos idegenvezetés: 65 EUR (nagyobb csoportoknak – 15 fő fölött – egyéni díjszabás van)

Félnapos idegenvezetés: 35 EUR (nagyobb csoportoknak – 15 fő fölött – egyéni díjszabás van)

Egyedi ajánlatot kérek!»

Hangolódj az utazásra a Bodeni-tó útikönyvet lapozgatva, amelyben Bagó Tünde bemutatja a környéket, és hasznos információkkal lát el.

Szeretnék többet tudni a Bodeni-tó útikönyvről! »

Ha túl sok információ zúdult rád és kevés az időd, kérd szakértő segítségét az utazás megtervezéséhez! Személyre szabott útitervvel vágj neki a Bodeni-tónak!

Tudj meg többet az útitervkészítési szolgáltatásról itt! »

Regényem megvásárolható itt

Új regényem már megvásárolható Megvásárolható itt

Bodeni-tó hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Most ajándékba kapsz 39+1 látnivaló tippet a Bodeni-tóhoz.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot. Feliratkozom a bagotunde.com oldal hírlevekre.

Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tótól Bodeni-tóig
Nyitott szemmel járom a lakóhelyem környékét. Tizennégy éves koromban láttam először három ember magas, virágból készült baglyot, amikor Mainau szigetén jártam Békés megyei diáktársaimmal. Húsz évvel később magam mutattam meg férjemnek ugyanazt a baglyot, amely még akkor is vidáman tekintgetett a Bodeni-tóra. Véletlen vagy sem, de úgy alakult, hogy tíz éve Közép-Európa harmadik legnagyobb tava mellett élek. Az első években pusztán saját szórakoztatásomra jártam a környéket. Másnak is látnia kell ezt a feltáruló színes világot – gondoltam egy napon Konstanz szívében. Ettől a perctől kezdve dokumentáltam és kutattam, a férjem pedig fotózott mellettem. Míg én esténként írtam, ő a fényképeket szerkesztette, majd egy őszi napon 2017-ben megjelent A Bodeni-tó – Több mint útikönyv, egy felejthetetlen élménykönyv azoknak, akik a tó felfedezésére vágynak, akár a valóságban, akár a kanapén ismerkednének a környék látnivalóival. A könyv a vidékről írt egyetlen magyar nyelvű útikönyvként meghódította az utazni vágyók szívét, és a könyvesboltokban is sikeresen megállta a helyét. Az oldalon frissítem a tóról és környékéről gyűjtött információkat.
Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tó

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Szállásajánlatunk

Szállásajánlatunk

Útitervkészítés

Útitervkészítés

Idegenvezetés

Idegenvezetés