Fizetés és szállítás

Szállítás

E-könyv

Az oldalon megvásárolt e-könyvet banki átutalással és PayPal-lel fizetheted ki, amelyről azonnal vagy pár órán belül értesítést kapunk. Miután megérkezik az értesítés a fizetésről, már küldjük is a megadott e-mail címre a könyvet epub vagy mobi formátumban.

Nyomtatott könyv

Az oldalon megvásárolt nyomtatott könyvet banki átutalással és PayPal-lel fizetheted ki, amelyről legkésőbb pár órán belül értesítést kapunk. Ezt követően becsomagoljuk és postázzuk a könyvet a megadott címre, amely általában hét-tíz napon belül megérkezik napközbeni kiszállítással. A szállítási költségeket a webáruházban kiválasztott célországnál találod.

Jelenleg Magyarországon a Magyar Posta háztól házig történő szállítása 1390 Ft-os egységáron, a PostaPontra vagy Postán maradó szállítás 1290 Ft-os egységáron, a Csomagautomatába szállítás esetén 990 Ft-os egységáron történik.

Németországban háztól házig szállítás 2,70 EUR. áron történik.

Nyomtatott könyvek átvételére személyesen csak Németországban, a kapcsolat@drbagotunde.com e-mail címen történt előzetes egyeztetés után van lehetőség.

A teljesítés lépései: visszajelzés a megrendelésről és a fizetésről e-mailben, a csomag kiszállítása a szállítási címre, majd átadása a Vevő vagy megbízottja részére. A kárveszély az átadással száll át a Vevőre.

Fizetés

A webáruházban bankkártyával és PayPal-lel fizethetsz.

Bankkártyás fizetésnél a Paylike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás használata szükséges. (További információ a Paylike fizetési rendszerről itt: https://paylike.hu/)

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elegendő megadnod a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a kártya hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A fizetéshez használható bankkártyák:

Mastercard vagy Maestro bankkártya, Visa vagy Electron bankkártya, American Express bankkártya.

A bankkártyás és a PayPal rendszerén keresztül történő fizetésnek a vásárló részére nincsen díja.