Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

E-könyv

Az oldalon megvásárolt e-könyvért banki átutalással és PayPal-en keresztül lehetséges a fizetés, amelyről a szerző azonnal vagy pár órán belül értesítést kap. Abban a pillanatban, ahogy a fizetésről az értesítés megérkezik már küldjük is a megadott e-mail címre a könyvet epub vagy mobi (a webáruházban megadott) formátumban.

Nyomtatott könyv

Az oldalon megvásárolt nyomtatott könyvért banki átutalással és PayPal-en keresztül lehetséges a fizetés, amelyről a szerző azonnal vagy pár órán belül értesítést kap. Abban a pillanatban, ahogy a fizetésről az értesítés megérkezik már csomagoljuk is a könyvet és postázzuk a megrendeléskor megadott címre, amely általában egy héten – tíz napon belül megérkezik napközbeni kiszállítással. A szállítási költségeket a webáruházban kiválasztott célországnál találja meg.

Nyomtatott könyvek átvételére személyesen csak Németországban, a szerzővel a drbagotunde@gmail.com e-mail címen keresztül történt előzetes egyeztetés után van lehetőség.

A teljesítés a Vevő által történő e-mail címre való megküldéssel, valamint a szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vevő vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vevőre.

Fizetés

A webáruházban bankkártyával és PayPal-el történő fizetésre van lehetőség.

Bankkártyával történő fizetésre a Paylike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás segítségével van lehetőség. (További információ a Paylike fizetési rendszerről itt: https://paylike.hu/)

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elegendő megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a kártya hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A fizetéshez használható bankkártyák:

Mastercard vagy Maestro bankkártya, Visa vagy Electron bankkártya, American Express bankkártya

A bankkártyás és a PayPal rendszerén keresztül történő fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

Pénznem
EUReuró