Fedezd fel a Bodeni-tó szépségeit!

Utazz szakértői segítséggel, és kérj személyre szabott útitervet!

Egyszerre sok és kevés az az információ, amelyet a Bodeni-tóról találsz az interneten. Sok, mert három ország határolja a tavat és turisztikai régióként milliónyi szállás, étterem és egyéb szolgáltató kínál lehetőségeket. Kevés, mert csupán egyetlen magyar nyelvű útikönyvet találsz a vidékről.

Felmásznál a Pfänder hegyre, ahonnan páratlan panoráma nyílik a Bodeni-tóra, ellátogatnál a Zeppelin városába vagy kipróbálnád III. Napóleon kedvencét, a csokoládéval töltött ostyát, esetleg azonnal fejest ugranál a tóba egy gyönyörű strandon?

Nehéz választani.

Ez persze nem akadályozhat meg abban, hogy felfedezd ezt az izgalmas és gyönyörű környéket.

Tünde tíz éve él a Bodeni-tó mellett, jól ismeri a tó és az időjárás változásait, a helyi ízek rejtett lelőhelyeit, a szállások előnyeit és hátrányait. Ráadásul ő írta az egyetlen magyar nyelvű útikönyvet a vidékről.

Neked is segíthet abban, hogy az információk között böngészve megtaláld kedvenceidet és a lehető leghasznosabban oszd be az idődet a Bodeni-tó mellett.

Megrendelem az útitervet! »

„Mi csupán pár sorban leírtuk az igényeinket, ami alapján Tünde komplett heti programot épített fel szállás- és étteremajánlatokkal. Arra is figyelt, hogy a gyermekeink, akik hét és tízévesek, ne unatkozzanak, de mi szülők is élvezhessük a Bodeni-tó nyújtotta történelmi és kulturális látnivalókat” – üzeni Csaba azoknak, akik a Bodeni-tó mellé készülnek és bizonytalanok abban, milyen programokat válasszanak barátaiknak, párjuknak vagy az egész családnak.

Kérj te is útitervet, hogy jól szervezett utazásban legyen részed! Használd ki a rendelkezésre álló időt és töltsd azzal a nyaralásod, amit igazán szeretsz. Bagó Tünde fogja a kezed, és gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élményeket szerezz a tó mellett.

Útitervvel járom be a Bodeni-tó környékét! »

„Bagó Tünde komplett tervet készített az utazásunkhoz, így sokkal többet láthattunk, mintha a saját ötleteink alapján indultunk volna el. Optimalizálta az időt, és mivel ismeri a környéket, a közlekedési lehetőségeket és az időjárást, mindent számításba vett, ezek ismeretében alakította a Bodeni-tó mellett töltött  napokat.”

– Ferenc

„Kerékpártúra megszervezésére kértem Bagó Tündét, aki először felmérte az igényeinket, majd körültekintően megtervezte a napjainkat; szuper volt így. Levette a szervezés gondját a vállunkról, és mivel jól ismeri a környéket, az esetleg problémás helyekre is figyelmeztetett.”

– Anita

Árak és ajánlatok:

Útiterv készítés: 3-5 napra 35 EUR, 6-10 napra: 50 EUR

Egyénre szabott utazási terv elkészítése (foglalásokkal, jegyvásárlással):

1-3 napra 120 EUR, 4-8 napra 165 EUR, több napra egyéni díjszabással.

Egyedi ajánlatot kérek! »

Hangolódj rá az utazásra, és vedd kézbe a Bodeni-tó útikönyvet, amelyben Bagó Tünde bemutatja a környéket és hasznos információkkal lát el.

Szeretnék többet tudni a Bodeni-tó útikönyvről! »

Ha szeretnél minél többet látni és kevés az időd, kérd, hogy idegenvezető kísérjen végig a Bodeni-tó vidékén!

Tudj meg többet az idegenvezetési szolgáltatásról itt! »

Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tótól Bodeni-tóig
Nyitott szemmel járom a lakóhelyem környékét. Tizennégy éves koromban láttam először három ember magas, virágból készült baglyot, amikor Mainau szigetén jártam Békés megyei diáktársaimmal. Húsz évvel később magam mutattam meg férjemnek ugyanazt a baglyot, amely még akkor is vidáman tekintgetett a Bodeni-tóra. Véletlen vagy sem, de úgy alakult, hogy tíz éve Közép-Európa harmadik legnagyobb tava mellett élek. Az első években pusztán saját szórakoztatásomra jártam a környéket. Másnak is látnia kell ezt a feltáruló színes világot – gondoltam egy napon Konstanz szívében. Ettől a perctől kezdve dokumentáltam és kutattam, a férjem pedig fotózott mellettem. Míg én esténként írtam, ő a fényképeket szerkesztette, majd egy őszi napon 2017-ben megjelent A Bodeni-tó – Több mint útikönyv, egy felejthetetlen élménykönyv azoknak, akik a tó felfedezésére vágynak, akár a valóságban, akár a kanapén ismerkednének a környék látnivalóival. A könyv a vidékről írt egyetlen magyar nyelvű útikönyvként meghódította az utazni vágyók szívét, és a könyvesboltokban is sikeresen megállta a helyét. Az oldalon frissítem a tóról és környékéről gyűjtött információkat.
Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tó

Bodeni-tó hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Szállásajánlatunk

Szállásajánlatunk

Útitervkészítés

Útitervkészítés

Idegenvezetés

Idegenvezetés