Bodeni-tó útikönyv nyomtatott és e-book

7,890Ft

A Bodeni-tóról szóló útikönyv nem egy átlagos útikönyv.

Élménykönyv, amelyet a Bodeni-tó mellett élő szerzőpáros saját élményei alapján és fotóival illusztrálva adott ki.

A könyv kiváló útitárs utazóknak, de azoknak is élményt jelent, akik csupán a kanapéról ismernék meg a három országot összekötő tavat.

Kategória:

Leírás

 

A Bodeni-tóról szóló könyv nem csupán egy útikönyv, sokkal több annál. Nemcsak az utazóknak íródott, hanem azoknak is, akik a kanapén is szívesen utaznak. Megpróbáltam úgy elmesélni az élményeinket, hogy azok már gondolatban a tóhoz röpítsék az Olvasót.

Akik pedig kedvet kapnak egy kiránduláshoz a Bodeni-tóhoz, azoknak a könyv hasznos útitársa lesz.

Az internet világában nem szükséges adathalmazokkal teli könyvet írni az utazóknak. Kedvet kell csinálni egy tájhoz, fel kell kelteni az érdeklődést, s ezt ki tehetné meg jobban, mint az, aki ott él, ismeri a táj, a vidék ezer arcát.

A hangulatokat nemcsak írásban, hanem fotókkal is megpróbáljuk átadni az Olvasóknak. Férjem, dr. Szalai Krisztián több ezer fényképet készített az elmúlt években a vidékről, amelyek közül most több, mint 300 bekerült a könyvbe.

Az e-book-ot a fizetést követően a rendszer automatikusan továbbítja, a nyomtatott könyvet postázzuk a megadott címre. A számlát a megadott e-mail címre küldjük.