Ella háborúja regény és Bodeni-tó útikönyv nyomtatott

6,499Ft

Bagó Tünde regénye az Ella háborúja azon a környéken játszódik, amelyet az általa írt A Bodeni-tó – Több mint útikönyv részletesen bemutat.

Vásárolj meg most egy történelmi regényt kedvezménnyel és utazz el a történet helyszíneire a féláron megkapható útikönyvvel a kezedben.

Az akciós árak mellett egy postaköltséget is megspórolsz most!

Kategória:

Leírás

Két könyv – egy postaköltség – s még feleztünk is.

Ella háborúja című történelmi regény

A restaurátor Ella és orvos férje 1944 tavaszán a svájci határ mellett fekvő német kisvárosba, Singenbe költöznek. Lukas a kórházi munkát választotta a frontvonal helyett.

Ellát kétségek gyötrik, tétován botorkál a Gestapo fenyegetésében élő város feszült csendjében.

A háború éveiben elveszítette munkáját, családját, barátait. Úgy érzi, Lukas is cserbenhagyta.

Villájuk teraszáról kilátás nyílik a Hohentwiel várának romjaira. Ella itt üldögélve várja a férjét esténként. A hegytetőn egy nap különös fény villan. A nő a nyomába ered, ezzel olyan kalandba keveredik, amely az egész életét megváltoztatja.

Hova vezet útja a háború zűrzavarából ebben a bénult, pusztulásra ítélt világban?

 

Bodeni-tó több mint útikönyv

A Bodeni-tóról szóló könyv nem csupán egy útikönyv, sokkal több annál. Nemcsak az utazóknak íródott, hanem azoknak is, akik a kanapén is szívesen utaznak. Megpróbáltam úgy elmesélni az élményeinket, hogy azok már gondolatban a tóhoz röpítsék az Olvasót.

Akik pedig kedvet kapnak egy kiránduláshoz a Bodeni-tóhoz, azoknak a könyv hasznos útitársa lesz.

Az internet világában nem szükséges adathalmazokkal teli könyvet írni az utazóknak. Kedvet kell csinálni egy tájhoz, fel kell kelteni az érdeklődést, s ezt ki tehetné meg jobban, mint az, aki ott él, ismeri a táj, a vidék ezer arcát.

A hangulatokat nemcsak írásban, hanem fotókkal is megpróbáljuk átadni az Olvasóknak. Férjem, dr. Szalai Krisztián több ezer fényképet készített az elmúlt években a vidékről, amelyek közül most több, mint 300 bekerült a könyvbe.