Szállás a Bodeni-tó körül

Számtalan lehetőség közül választhat az utazó a Bodeni-tó körül, ha szállást szeretne foglalni. Hotelek, panziók, apartmanok, kempingek tucatjával állnak rendelkezésre. Egy dolgot azonban szem előtt kell tartania annak, aki a Bodeni-tóhoz utazik, időben kell a szállás után nézni és lefoglalni, mert a főszezonban, nyáron igencsak hamar elfogynak a lehetőségek.

 

Bodeni-tó Konstanz Barbarossa hotel
Konstanz – Barbarossa hotel, Bodeni-tó

Megpróbáltunk összegyűjteni olyan oldalakat, amelyeken könnyen lehet szállást találni, s egy térkép is segít eligazodni (amelyet itt tud megnyitni), amelyen az általunk ismert hotelek, szállások kerültek feltüntetésre.

Ha Ön kipróbált egy szállást itt a tó körül, s elégedett volt, akkor írjon nekünk az kapcsolat@bagotunde.com e-mail címre és azt is feltüntetjük a térképen.

 

A szállásoldalokon általában az alábbi szállásfajták között lehet választani:

Ferienwohnung = apartman, Ferienhaus = apartmanház, Pension = panzió, Jugendherberge = ifjúsági szállás, Hotel = hotel, Camping = kemping, Privatzimmer = (Zimmerferi 🙂 ) azaz egy szoba magánháznál, Bauernhof = szállás parasztgazdaságban, Gästehaus = vendégfogadó (panziónál kisebb szálláshely).

 

Gottlieben - Hotel, Bodeni-tó
Gottlieben – Hotel, Bodeni-tó

 

Az alábbi oldalakon valamennyi kategóriában talál majd szállást:

https://www.bodensee.de/bodensee/ukv

http://bodensee.holidayinsider.com/

https://www.bodenseeferien.de/unterkuenfte/

https://www.bodenseeurlaub.de/

 

Apartmanokat széles választékban találni ezeken az oldalakon:

https://www.traum-ferienwohnungen.de/europa/deutschland/bodensee/h

FeWo-direkt oldala

 

A hotelekből a legnagyobb választékot a Booking.com oldal nyújtja, amelyet itt talál: www.booking.com

 

bodenito_konstanz_insel
Steigenberger Hotel – Konstanz, Bodeni-tó

 

A privát személyektől szobát, lakást, házat a jól ismert Airbnb oldalon lehet bérelni. Itt megtalálja a mi saját apartmanunkat is, amelyről ezen az oldalon is olvashat itt.

 

 

Regényem megvásárolható itt

Új regényem már megvásárolható Megvásárolható itt

Bodeni-tó hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Most ajándékba kapsz 39+1 látnivaló tippet a Bodeni-tóhoz.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot. Feliratkozom a bagotunde.com oldal hírlevekre.

Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tótól Bodeni-tóig
Nyitott szemmel járom a lakóhelyem környékét. Tizennégy éves koromban láttam először három ember magas, virágból készült baglyot, amikor Mainau szigetén jártam Békés megyei diáktársaimmal. Húsz évvel később magam mutattam meg férjemnek ugyanazt a baglyot, amely még akkor is vidáman tekintgetett a Bodeni-tóra. Véletlen vagy sem, de úgy alakult, hogy tíz éve Közép-Európa harmadik legnagyobb tava mellett élek. Az első években pusztán saját szórakoztatásomra jártam a környéket. Másnak is látnia kell ezt a feltáruló színes világot – gondoltam egy napon Konstanz szívében. Ettől a perctől kezdve dokumentáltam és kutattam, a férjem pedig fotózott mellettem. Míg én esténként írtam, ő a fényképeket szerkesztette, majd egy őszi napon 2017-ben megjelent A Bodeni-tó – Több mint útikönyv, egy felejthetetlen élménykönyv azoknak, akik a tó felfedezésére vágynak, akár a valóságban, akár a kanapén ismerkednének a környék látnivalóival. A könyv a vidékről írt egyetlen magyar nyelvű útikönyvként meghódította az utazni vágyók szívét, és a könyvesboltokban is sikeresen megállta a helyét. Az oldalon frissítem a tóról és környékéről gyűjtött információkat.
Bodeni-tótól Bodeni-tóig

Bodeni-tó

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Útikönyv a Bodeni-tóhoz

Szállásajánlatunk

Szállásajánlatunk

Útitervkészítés

Útitervkészítés

Idegenvezetés

Idegenvezetés