Bodeni-tó fotópályázat nyertes fotói

A Bodeni-tó oldal által a nyáron indított fotópályázatra csaknem 100 fotó érkezett. Helyek, élmények, hangulatok és a tó! Élveztük nézni, hogy mennyien kedvelik ezt a környéket.

Az öttagú zsűrinek nehéz dolga volt, nem is tudtak megmaradni a három helyezésnél, ezért kiválasztottak még két különdíjast is, akik a Bodeni-tó – Több mint útikönyvet kapják ajándékba.

Először nézzük a helyezettek fotóit:

Kovalcsik Anita az éjszakai Lindauról készült fotója kapta az I. helyezést! Nyereménye egy Bodeni-tó ajándékcsomag!

A második helyezést Bojeczán Barbara fotója kapta, nyereménye egy 3 órás idegenvezetés tőlem a Bodeni-tó egy titkos helyére!

A harmadik helyezést Lepsényi Ica a meersburgi várról készült fotója kapta, nyereménye egy Bodeni-tó – Több mint útikönyv.

A zsűri két különdíjat osztott még ki, mert hangulatában, technikai kivitelezésben és a pillanat elcsípésében nagyon attraktív lett ez a két fotó. Csak azért nem a helyezettek között találjuk őket, mert nem annyira a Bodeni-tavat jelképezik, bárhol készülhettek volna.

Riebel Brigittát fotójáért egy Bodeni-tó útikönyvvel jutalmazzuk.

Meli Barnát is megajándékozzuk ezért a szép fotóért egy Bodeni-tó útikönyvvel.

S még hátra van a közönségszavazás, amelyet a Bodeni-tó facebook oldalán indítunk el 2019. szeptember 9-én. Gyertek és szavazzatok a nektek tetsző fotókra egy like-al itt!

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .