Bodeni-tó fotópályázat

Indul a nagy Bodeni-tó fotópályázat szuper nyereményekkel!

Nagyon, de igazán nagyon sokan jártok mostanában a Bodeni-tónál, s én szebbnél szebb fotókat kapok tőletek! Arra gondoltunk, hogy ennyi szuper kép mellett nem lehet csak úgy elmenni, ezért indítunk egy fotópályázatot! S természetesen a nyeremények sem maradnak el!

Bodeni-tó könyv_a_toval_es_hajoval
Bodeni-tó könyv_a_toval_es_hajoval

Nézzük a részvételi feltételeket:

1., Bárki részt vehet a pályázaton, akinek van egy saját fotója a Bodeni-tóról, illetve annak környékéről (nem kell feltétlenül a tónak rajta lennie)! Készülhetett bármikor, nem kell, hogy friss legyen, lehet akár több éves is.

2., Készülhet kamerával, vagy telefonnal is a fotó, lehet rajta szűrő, vagy egy kis munka is, de montázsokat nem kérünk!

3., Pályázni lehet 1 vagy maximum 2 fotóval személyenként!

4., A beküldési határidő 2019. augusztus 20.

5., Beküldeni a www.bodenito.hu oldal bármely elérhetőségén, e-mail: info@bodenito.hu vagy a Bodeni-tó oldal facebook oldalán üzenetként névvel és e-mail címmel kell!

6., A fotókat egy 5 főből álló zsűri bírálja el, akiket hamarosan bemutatok itt az oldalon. Most csak annyit róluk, hogy maguk is utaznak vagy itt a tó körül, vagy a világban, fotóznak vagy kamerákkal foglalkoznak.

7., A NYEREMÉNYEK: Az első helyezett egy Bodeni-tó ajándékcsomagot kap 29 euró értékben (a Bodeni-tó almából készült finomságaival), a második helyezett egy 3 órás idegenvezetést kap tőlem a Bodeni-tó egy titkos helyére (25 euró értékben), a harmadik helyezett jutalma pedig egy Bodeni-tó útikönyv (16 euró értékben). S persze lesz majd közönségszavazás is, a közönségdíjas nyereménye pedig 1 db belépő a Salemi kastélyba (a vezetett túrával egybekötött belépő 13 EUR értékben)!

Mutatom a nyereményeket és várjuk a fotókat!

  1. helyezett nyereménye egy „alma” csomag: Habzó almabor, balzsamecet almából, almachips, Apfelmus (almaszósz), almás-hagymás krém.

2. helyezett nyereménye egy idegenvezetés tőlem

Idegenvezető, Bodeni-tó
Idegenvezető, Bodeni-tó

3. helyezett nyereménye egy Bodeni-tó útikönyv

Bodeni-tó útikönyv
Bodeni-tó útikönyv

A közönségdíjas nyereménye 1 db belépő a Salemi kastélyba

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .