Egy csók a belépő ezekben a kastélyokban

Egyetlen csók a szerelmünkkel ezen a héten és öt fantasztikus kastélyba ingyen kapunk bebocsájtást. A Valentin-nap lázában ég a világ. Jobbnál jobb ötletekkel állnak elő éttermek, szórakozóhelyek, virágárusok, csokigyártók. Miért maradnának ki a sorból a múzeumok, s a kastélyok? 

Figyelem! Újrahasznosítható ötlet következik!

Fantasztikus kezdeményezéssel állt elő az alábbi öt német kastély a szerelemesek napja alkalmából. Február 13. és 19. között fogd a párod kezét, látogass el Heidelbergbe, Schwetzingenbe, Mannheimbe, Ludwigsburgba vagy Stuttgart-Solitude-ba, csókold meg a pénztáros néni előtt a szerelmedet, s már be is léphettek az egykori hercegek világába ingyen – hirdeti a baden-württembergi kastélyok weboldala

Fotók forrása: A múzeumok weboldalai

S hogy további izgalmakat is vigyenek a kirándulásba, javasolják, hogy készítsenek a párok egy szelfit, háttérben a kastéllyal, majd február 21-ig a #KüssmichimSchloss hastagh megadásával töltsék fel saját facebook oldalukra, s automatikusan résztvesznek egy sorsoláson, amelyen a nyeremény két személynek egy történelmi színfalak és hangulat keretében elfogyasztott vacsora, egy színházi előadással a heidelbergi vagy a ludwigsburgi kastélyban. 

A szervezők garantálják, hogy felejthetetlen élményben lesz része azoknak, akik a vacsorán résztvesznek. Véleményem szerint azok sem maradnak élmények nélkül, akik csókjukért csupán egy ingyenes belépést kapnak ezekbe a fantasztikus rezidenciákba. 

Hajrá szerelmesek, előttünk a hét! Hajra ötletvadászok, előttünk a következő Valentin-nap!

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .