A film, amelyben a Bodeni-tó a csábító főszereplő

A mozgókép izgalmas, informatív és csábító – mondják a reklámszakemberek. Működik vajon egy tó esetében is? Úgy tűnik, hogy igen. Néhány hónapja felkértek, vezessem körbe Konstanzban, a Bodeni-tó egyik legnagyobb városában a TV2 Poggyász című műsora stábját.

Őszintén szólva, még soha nem csináltam idegenvezetést kamerák előtt, de az új kihívások engem is felpezsdítenek, ezért vállaltam.

Amíg az első fél órában szokatlan volt a mikrofon a blúzomon és az arcomra szegeződő kamera, később már – hála a riporternek, Kadlecsek Krisztiánnak – ugyanolyan természetességgel vezettem őket, mint az idegenvezetési szolgáltatásaimat igénybe vevő turistákat szoktam.

(Ha te is szeretnél idegenvezetést kérni, akkor itt kaphatsz bővebb információt!)

Alaposan bejártuk Konstanzot, beszélgettünk magyar vonatkozású helyekről, szíves invitációt is kaptunk egy helyitől, így a lakásából más nézőpontból tekinthettünk le a város nem éppen mai pontjára. Ebédeltünk a Rajna partján, megvizsgáltuk a svájci határt és a fagerendás házakat, halásztunk Reichenaun egy jó vacsira, majd a naplementére.

A stáb áthajózott Mainaura, majd Meersburgba, így a virágos jókedvhez a Bodeni-tó borai is hozzájárulhattak.

Az eredmény, amely a Poggyász című műsor két adásában is látható volt és most itt lent is megtekinthető, izgalmas, informatív és csábító lett. Aki megnézte, az biztosan feltette már a bakancslistájára a Bodeni-tó környékét. Ezt megértem, engem a tó és környéke útikönyv megírására (a Bodeni-tó útikönyvről itt olvashatsz) és számos cikk (itt találod a cikkeimet a Bodeni-tóról) megírására inspirált.

Nézzétek meg itt a két kisfilmet a Bodeni-tóról, de vigyázat, mert hívogató lesz!

Itt az első rész:

Itt a második rész:

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .