Hogyan kerülnek a szórakozóhelyek a metrótérképre?

Megérkezel egy európai nagyvárosba, s szeretnéd tudni, hogy hol találod az ízlésednek megfelelő zenei klubot, bárt, szórakozó helyet, de az útikönyvek csak alig említenek néhányat? Nyilván előkapod a jó öreg keresőt, a google-t, hosszas keresés után rátalálsz egy jól hangzó klubra, de oda el is kell jutni. Elő egy térkép, mellé egy metrótérkép, s alig egy órás keresgélés után már indulhatsz is szórakozni. A wimdu most megkönnyíti a dolgodat, már ami az egyik legnagyobb bulivárost, Berlint illeti. 

A szállásközvetítő cég elkészítette a berlini szórakozóhelyek térképét úgy, hogy fogott egy metrótérképet és a megállókhoz társította a bárokat, zenei klubokat. De nem ám csak úgy egyszerűen, hanem még zenei stílus szerint is különválogatta. 

House, Jazz, Techno, Hip-hop, disco – amire csak szükségünk lehet. S ezzel a térképpel nemcsak könnyedén odatalálunk, hanem még egy jó szállást is foglalhatunk a közelében, rögtön a wimdu oldalán, amely már magyarul is elérhető. 

A képre kattintva elérhető a nagyítható verzió is (előjön ismét kicsiben és a sarkában láttok egy expander gombot, megnyomva olvashatóvá válik), amelyen könnyebben keresgélhettek a bárok és a megállók között, s tartozik hozzá egy felsorolás zenei ágakra bontva. Reméljük, hamarosan egyre több európai nagyvárosról készül majd ilyen térkép. Lennének javaslataim a témákra is, úgy, mint éttermek, cukrászdák. 🙂

 

 

BerlinClubs-UBahn-DE-2

 

 

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .