Sziklákon függő szállodai szoba

Napjainkban a szállodák esetében már nemcsak az a vonzó, ha a legújabb desing elemek díszítik, vagy óriási wellness-részlegeket alakítani ki, hanem az, ha megpróbálják az adrenalinszintet is fokozni vendégeiknél.

Nem tudtam elmenni a külföldi lapokban napok óta keringő perui szálloda videója mellett. Már a megnézése is eléggé felpörgette az adrenalin szintemet, így azt hiszem én kihagyom a foglalást ezekbe a polykarbonát-aluminium kapszulákba. 

skylodge_adventure_suits_peru_1_600x364.jpg Fotó forrása: http://www.tourismontheedge.com/

 

De amennyiben mégis elszánnám magam, akkor először a hegymászást kellene gyakorolnom, ugyanis ebben a szállodában nem lift és puha szőnyeggel fedett folyosó vezet a szobánkhoz, hanem egy kiépített mászófal a sziklán, amelynek oldalára erősítették 400 méter magasságban a kapszulákat, azaz a szobákat. 

Minden szoba 4 ágyas és teljesen átlátszó falú, így könnyen megesik, hogy éppen a wc-n ülve egy madárral beszélgethetünk. No, azért vannak függönyök is, s persze éjszaka sem biztos, hogy sokan leskelődnének az ablakunkon. Valamennyihez tartozik egy fürdőszoba és egy tetőterasz, ahonnan még extrémebb körülmények között fogyaszthatjuk el a reggelinket.

A kilátás csaknem 300 fokos szögben biztosított a Cuczo-völgyre 300 euróért éjszakánként, amelyet már akár a booking.com oldalon is foglalhatunk.

Javaslom először így a videón keresztül kukkantsunk be a szállodába, majd csak ezután nyomjuk meg a foglalás gombot. 🙂

 

  • Agi Hugi
    január 20, 2016 at 5:24 de.

    Mi van akkor ha sziklaomlas van? Izgalmas es csodalatos a csillagos eg alatt elaludni, szunyogok es bocarak nelkul, de kellemetlen halal lehet, egy foldrenges vagy sziklaomlas miatt lezuhanni. Persze ha ejtoernyot is adnak hozza, kkor semmi gond.

  • Éva Tamásné Karl
    január 23, 2016 at 6:18 de.

    Klassz és OKÉ, na de hogy megy oda a takarítónéni ?!

Hozzászólás írása...

Az email címed nem jelenik meg.*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .