Ünnepi gondolat


Felejtsétek el most a hétköznapokat, csak a jóra és a szépre gondoljatok. Van pár nap, ami a nyugalomé és a békéé, a szívekben és a hangulatokban egyaránt. Forduljatok mindenki felé nyitott szívvel és füllel, most kérdezzétek meg azt is a „hogylétéről”, akit nem szoktatok, beszéljetek olyan dolgokról, emlékekről, érzésekről, amelyekről máskor nem. Küldjetek egy gondolatot a fa alól azoknak, akik nem lehetnek ott, s raktározzatok el apró képeket a karácsonyról, az emberekről.

Minden évben teszek valami újat a fára, a sok régi kis dísz mellé, ezzel jelzem, hogy az emlékek legalább olyan fontosak, mint a jelen és a jövő, s fordítva. Szeretem csak úgy nézni a fát, s arra gondolni, hogy most millió, s millió ember ugyanezt teszi, így kicsit egynek érezhetem magammal azokat, akik hasonló kultúra szülöttei.

Karácsony reggel számba veszem a sok szép ajándékot, azokat is, amelyeket az egész év adott Nekem. Ez a blog is ennek az évnek az ajándéka. Ajándékba adom hát Nektek jövőre is az írásaimat, hogy ajándékot kapjak az írás öröme és az olvasók visszajelzései által.

Békés, boldog Karácsonyt kívánok, minden kedves Olvasómnak!

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .