Női test a természet ölelésében

A természet és a női vonalak harmóniája lehetne a címe annak a kiállításnak, amelyet ezekből, a Mátrában készült aktfotókból rendezhetnénk. Évekkel ezelőtt egy aktfotós workshop alkalmával készültek a képek.

Bizonyára többen furcsán néznek most, hogy elengedtem a férjem aktfotózásra. Érdekes, hogy számomra ez sohasem jelentett gondot, mert tudom, itt nem erotikáról, szexről vagy esetleg valamilyen perverzióról van szó. A fotózás, mint művészeti tevékenység és az emberi test szépsége az, ami mindenkit odavonozott a Mátrába azon az őszön. A cél a harmónia megteremtése volt nő és természet között. Annak tanulmányozása, hogyan válik a női test még vonzóbbá a természet ölelésében?! Hogyan hatnak egymásra?! Hogyan teremtenek kapcsolatot? Hogyan tudnak eggyé válni, vagy éppen önállóak maradni egy-egy fotó kedvéért?

Nézzétek meg a következő alkotásokat és döntsétek el, hogy sikerült-e a célt megvalósítania a fotósnak!

(A galériára kattintva a fotók nagyban is megjelennek!)

Tánc a gyökerekkel

Tükröm, tükröm

akt17_small_338x600.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

Jane, a rejtőzködő

akt13_small_369x600.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

Nász előtt az avaron

akt10_small_414x600.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

Nász után az avaron

akt9_small_600x390.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

Hajlatok

Üzenetre várva

akt16_small_600x402.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

A cikkben szereplő valamennyi fotó dr. Szalai Krisztián tulajdona, annak másolása, mentése, más weboldalakon történő megjelentetése csak a szerző engedélyével lehetséges!

    Hozzászólás írása...

    Az email címed nem jelenik meg.*

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .